Fönsterbyte

Byte av fönster i Stockholm & Södertälje

Vi använder oss endast av egna hantverkare och projektledare. Vi tar hela ansvaret för att fönsterbytet skall bli så bra som möjligt och kvalitetssäkrar hela fönsterbytet, detta för att du kan känna dig trygg med att monteringen blir proffesionellt utförd helt enligt dina önskemål och behov.

De fönstertillverkare vi har valt att samarbeta har den kvalite som vi kan stå för , för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet. I vår fönsterutställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört- alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på ett korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Till skillnad från många företag, som enbart arbetar med fönstermontering, sträcker sig vår kompetens långt utanför monteringen av fönster. Hos oss en riktig glasmästare får du hjälp med allt från montering, glasrenovering, uterums byggnationer m.m.

 

Varmt välkommen till Telge Glas– det självklara valet när det gäller fönsterbyten i Södertälje, StorStockholm, Trosa, Gnesta eller Nykvarn.
kontakta oss gärna per mail eller telefon 08-550 114 30