Solskyddsfilm, ger ett bättre inomhusklimat!

Solfilm är ett transparent solskydd som monteras på fönstret, ett solskydd som i sin tur förbättrar inomhusklimatet genom att släppa in dagsljus och reducera värmen. Utan solfilm kan det bli väldigt varmt inomhus på sommaren, möbler eller inredning som bleknar och gulnar. Många fastigheter har underbar utsikt som döljs med persienner, markiser eller rullgardiner för att slippa värme, bländning och blekning.

Ökad komfort med solfilm

Ingenting ger mer atmosfär och energi på en arbetsplats än naturligt dagsljus, men ibland kan det bli för mycket av det goda. Det naturliga solljuset har tyvärr även sina nackdelar med bland annat oönskad värmeinstrålning och värmetoppar som påverkar bekvämligheten. Våra fönsterfilmer reducerar upp till 79% av solenergin – samt ger dina medarbetare och kunder en jämnare inomhustemperatur och en trivsammare miljö. Våra skyddsfilmer reducerar reflexer och bländning och förbättrar avsevärt för dig som arbetar med datorer och du behöver inte anstränga ögonen för att se på skärmen.
Energieffektivitet

Nu har kraven på företagen att spara energi och minska sina koldioxidutsläpp för en bättre miljö aldrig varit större än idag. Samtidigt fortsätter energikostnaderna att stiga – vilket påverkar ert företags ekonomi. Med sina värmereducerande egenskaper bidrar våra filmer till att er verksamhet förbrukar mindre energi genom jämnare och lägre inomhustemperaturer (som bland annat minimerar värmetoppar). Detta minskar behovet av luftkonditionering och låter kylsystemet arbeta mer effektivt och till lägre kostnader.
Tänk dig en inomhusmiljö där temperaturen är jämn och komfortabel, oberoende av vilken tiden är på dygnet eller vilken årstid det är. era värmeinstrålning och skydda din inredning utan att påverka ljusinsläppet och utsikten.

 

Varmt välkommen till Telge Glas– det självklara valet när det gäller Solfilm!
Kontakta oss gärna om du har några frågor per mail eller telefon 08-550 114 30