Komplett uterum med stor valfrihet

Kompletta uterum från utvalda leverantörer – enklare kan det inte bli! Med kompletta uterum kan vi erbjuda en serie färdigdesignade rum där allt ovan grund ingår; stomme, glaspartier, tak, beslag och hopfogningsdetaljer (exkl. plåtmontage tak mot hus). Fördelarna är uppenbara: Allt är förberett, färdigkapat och bearbetat in i minsta detalj. Allt passar ihop med millimeterprecision. Att sätta ihop delarna är ungefär lika lätt som att lägga pussel. Resultatet blir snyggt, det går snabbt och du sparar en hel del pengar. Jämför oss gärna med konkurrenterna när det kommer till pris, form, utseende, prestanda och funktion!

Ett uterum är ett fantastiskt sätt att förlänga säsongen på: att sitta och äta frukost en kall vårmorgon när frosten precis är på väg att släppa, omgiven av glas som släpper igenom naturens fulla skönhet medan solen går upp; att bjuda in vänner och bekanta på middag sent på året, men ändå kunna behålla känslan av sensommar och värme.

Ett nytt uterum är en stor investering, det förstår vi med, men de där ögonblicken gör det värt det. Att du dessutom ska ha ett uterum som i varje del fungerar tillsammans med ditt hus, är förstås inget annat än en självklarhet. Av den anledningen erbjuder vi alltid stor valfrihet när det kommer till ditt uterum. Förhoppningsvis kan våra referenser inspirera dig, och naturligtvis kan också vår uterumsexpert på plats ge dig många bra tips och råd. I slutändan är det dock du, dina preferenser och husets förutsättningar som avgör vilket uterum som passar just dig.

Vinterträdgård – livets goda året runt

Med en vinterträdgård får du ett naturskönt och ljust rum att njuta i hela året. Här kan du koppla av i vårsolens glans, sitta och läsa under sköna sommarkvällar, bjuda in till glada fester i augustimånens sken och rensa svamp under hösten – faktum är att du t o m kan fira jul och nyår i denna inbjudande miljö!

De vinterträdgårdar vi säljer är en serie förstklassiga rum som höjer värdet på ditt hus – och på din fritid. Kombinera gärna fasta partier med skjutbara partier (upp till 3-delade) och vädringsluckor. Det ger en behaglig temperatur under sommaren och behåller värmen under den kalla årstiden. Självklart används bara material och konstruktioner med låga U-värden: brutna köldbryggor, cellplastisolering i grunden och isolerglas ser till att du inte behöver använda mer energi än nödvändigt.

Vi kan hjälpa dig med designen

Bland våra vinterträdgårdar finns ett flertal färdigdesignade grundmodeller, som du beställer i exakt de mått du vill ha dem i. Självklart kan du även designa din egen vinterträdgård och beställa den efter egen ritning. Då får du en otroligt personlig vinterträdgård som du garanterat trivs i. Dessutom är det alltid en trevlig tanke att veta att man är helt ensam om ett unikt uterum. Limträstommen tillverkar vi i lärk eller gran.

Har du frågor eller funderingar gällande uterum eller inglasningar kontakta oss gärna per mail eller telefon 08-550 114 30